e-Arşiv

e-Arşiv Programı, şirketlerin kağıt belge yerine dijital ortamda elektronik olarak belge saklamalarını sağlayan bir programdır. Bu program, belgelerin güvenli bir şekilde saklanmasını, kolayca erişilmesini ve aranabilmesini sağlar. e-Arşiv Programı, özellikle Türkiye'de vergi mevzuatına uygun olarak kullanılan bir programdır. Şirketlerin vergi beyannameleri için gerekli olan belgelerin elektronik olarak saklanması ve sunulması gerektiği için e-arşiv programı kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.

Cari Hesap Takibi

Cari hesap takibi, bu özelliklerden biridir ve işletmelerin müşterileriyle ve tedarikçileriyle olan finansal ilişkilerini etkili bir şekilde izlemelerine olanak tanır.

Bilsoft
Bilsoft

Stok Takibi

Bilsoft Online Ön Muhasebe Programı'nın stok takibi özelliği, işletmelerin stoklarını etkin bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Bu özellik, işletmenizin envanterini kontrol altında tutarak hem maliyetleri azaltmanıza hem de müşteri taleplerini zamanında karşılamanıza yardımcı olur.

Fatura & E-fatura İşlemleri

Bilsoft Online Ön Muhasebe Programı, fatura ve e-fatura işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Bu özellikler, işletmenizin finansal süreçlerini dijitalleştirerek, hem zaman kazandırır hem de kağıt israfını önler.

Bilsoft

E-Arşiv Program Görselleri

Bilsoft
Bilsoft

SIK SORULAN SORULAR

İkisi birbirine çok benzese de temelde iki faturayı şu kategorilere ayırabilirsiniz: 1. e-Fatura kullanıcılarınıza e-Fatura, e-Fatura olmayan kullanıcılarınıza e-Arşiv fatura gönderebilirsiniz. Örneğin; henüz e-Faturaya geçmemiş tüzel kişilere veya son kullanıcılara e-Arşiv faturalar gönderirsiniz. 2. Küçük ve orta ölçekli şirketler, e-fatura ve e-Arşiv faturalarının bir kombinasyonunu kullanarak, son kullanıcılar da dahil olmak üzere herkese elektronik olarak fatura gönderebilir. Bilsoft programı ile e-fatura gönderirken kimin e-fatura kullanıcısı olduğunu, kimin olmadığını bilmenize gerek yok. Fatura gönderimi sırasında sistem bunu müşterinizin vergi numarasından ayırt edecek ve sizi buna göre yönlendirecektir. Yani tek yapmanız gereken satış yapmak, e-fatura oluşturmak ve tek tuşla müşterilerinize kolayca göndermek.

Geçmiş yıllarda e-fatura kullanabilmek için e-fatura kullanıcısı olmak gerekiyordu. Ancak, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen yeni kurallarla e-Arşiv gönderme için e-fatura mükellefi olma zorunluluğu kaldırılmıştır. Artık özel bir entegratör aracılığıyla e-fatura düzenlemek için e-fatura kullanıcısı olmanıza gerek yok.

Üretilen ve üretimde kullanılan hammaddelerin stok bilgilerini detaylı bir şekilde raporlarımızdan görüntüleyebilirsiniz.

E-Arşiv faturaları matbu olarak göndermeniz gerekmez. Ancak, müşteriniz fatura basmakta ısrar ederse, herhangi bir yazıcıdan çıktıyı müşterinizle paylaşabilirsiniz. Kaşe veya ıslak imza gerekli değildir. Aynı şekilde müşterileriniz kendileriyle elektronik ortamda paylaştığınız e-Arşiv fatura çıktısını alabilir. Başka bir deyişle, çıktısını alıp ona göndermenize bile gerek yoktur.