KOBİLERİN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

Kurumsal Online Ön Muhasebe Programı

Kurumsal Online Ön Muhasebe Programınız ile işinizi dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman yönetebilirsiniz. Mobil, web ve masaüstü yazılımlarımız ile Tam Entegre bir şekilde mekândan bağımsız kullanım sağlayabilirsiniz. Kolay ve kullanıcı dostu ara yüzü ile tek bir ekranda ön muhasebenizi takip etmenin rahatlığını yaşayın. Kurumsal Online Ön Muhasebe Programı ile şirketinizi bir adım daha ileriye taşıyın.

Bilsoft
Bilsoft

Online Ön Muhasebe Programından Farkı Nedir?

Kurumsal online bulut ön muhasebe programının verileri sahip olduğunuz bir server veya sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarınıza kurulacaktır. Detaylı bilgi için sizi arayabiliriz.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÖN MUHASEBE PROGRAMI

Kurumsal Online Ön Muhasebe Programı Özellikleri

Şube Bazlı Yönetim

Programda dilediğiniz kadar şube açarak bu şubeler ile ilgili detay raporları alabilirsiniz. Her şubeye ayrı ayrı kullanıcı ve yetki tanımlaması yapabilirsiniz.

Kolay Kurulum

Karışık kurulum isteyen programlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Programı web sitemizden indirip kullanıcı bilgilerinizi girip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Detaylı Raporlar

Raporlar ile ticari faaliyetlerinizi izleyebilir durum analizini istediğiniz saat ve vakitte inceleyebilirsiniz. Finansal yönetiminizde doğru kararlar alabilirsiniz.

Güvenilir

Sistem sorunu bilgilerinizi etkilemez. Virüs gibi durumlarda veri tabanınızda kaybolma bozulma gibi sorunlar yaşanmaz. Yedekleme sistemi ile bilgileriniz güvenli bir ortamda saklanır.

vip

KURUMSAL ONLINE BULUT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

Vade Farksız 3 Ay Taksit İmkanı

27.500 / Tek Seferlik

Cari Hesap takibi
Stok ve depo takibi
Gelir gider takibi
Kasa takibi
Banka takibi
Taksit takibi
Çek/senet takibi
Fatura takibi
Teklif ve sipariş takibi
Raporlama
Otomatik yedekleme
Ajanda modülü

Cari Hesap Takibi

Cari hesap takibi, bu özelliklerden biridir ve işletmelerin müşterileriyle ve tedarikçileriyle olan finansal ilişkilerini etkili bir şekilde izlemelerine olanak tanır.

Bilsoft
Bilsoft

Stok Takibi

Bilsoft Online Ön Muhasebe Programı'nın stok takibi özelliği, işletmelerin stoklarını etkin bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Bu özellik, işletmenizin envanterini kontrol altında tutarak hem maliyetleri azaltmanıza hem de müşteri taleplerini zamanında karşılamanıza yardımcı olur.

Fatura & E-fatura İşlemleri

Bilsoft Online Ön Muhasebe Programı, fatura ve e-fatura işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Bu özellikler, işletmenizin finansal süreçlerini dijitalleştirerek, hem zaman kazandırır hem de kağıt israfını önler.

Bilsoft

Program Görselleri

Masaüstü

Web

Mobil

Bilsoft

SIK SORULAN SORULAR

Evet, Bilsoft Kurumsal Online Ön Muhasebe Programı ömür boyu lisanslı bir programdır. Bu, programı bir kez satın aldığınızda, ekstra ücret ödemeden süresiz olarak kullanabilirsiniz. Ömür boyu lisans, yıllık ya da aylık lisans yenileme gerekliliğini ortadan kaldırır. Ancak, programı internet üzerinden kullanabilmeniz için yıllık olarak Server Dışa Açım ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bu sayede programı istediğiniz cihazlardan kullanabilirsiniz.

Bilsoft Kurumsal Online Ön Muhasebe Programını internet üzerinden kullanabilmeniz için, yıllık olarak ödenmesi gereken bir "Server Dışa Açım" ücreti bulunmaktadır. Bu süreç, şirketinizin sunucusunun internet üzerinden erişilebilir hale getirilmesini içerir, böylece programı herhangi bir yerden çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz. İlk adım olarak, Bilsoft teknik destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekecek. Teknik ekip, gerekli konfigürasyonları yaparak sunucunuzu dış dünyaya açacak ve bu sayede programınıza internet üzerinden erişim sağlayabileceksiniz. Yıllık ücretin ödenmesi ve teknik ayarların tamamlanmasıyla birlikte, programınızı web üzerinden güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Evet, Bilsoft Kurumsal Online Ön Muhasebe Programını internet bağlantınız olmadan da kullanabilirsiniz. Program, çevrimdışı çalışma özelliğine sahip olduğundan, internetiniz olmadığı zamanlarda bile muhasebe işlemlerinizi yapmanıza olanak tanır.

Bilsoft Kurumsal Online Ön Muhasebe Programının kurulum ve kullanımı, lisanslama koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Eğer program sunucu üzerinden "dışa açık" bir şekilde konfigüre edilmişse, internet erişimi olan herhangi bir cihazdan programı kullanabilirsiniz. Program sunucunuz dışa açık değilse ve yerel bir ağ üzerinde çalışıyorsa, programın kullanılabilirliği satın aldığınız kullanıcı lisansı sayısına bağlıdır. Her bir kullanıcı lisansı, programı bir bilgisayara kurmanıza ve oradan erişmenize izin verir. Dolayısıyla, programı kaç bilgisayara kurabileceğiniz, ne kadar kullanıcı lisansı satın aldığınıza bağlı olacaktır.

Bilsoft Kurumsal Online Ön Muhasebe Programı ömür boyu lisanslı bir programdır ve tüm veriler kullanıcı serverında yedeklenir. Bilsoft Online Ön Muhasebe programı abonelik sistemine dayalı bir programdır ve verilerin tamamı Bilsoft Bulut Serverlarında yedeklenmektedir.

Bilsoft
Size Yardımcı Olabiliriz

İhtiyacınızı Beraber Belirleyelim

01
Bilsoft

İletişim

Bizimle iletişime geçin.

02
Bilsoft

Tanışma

İşletmenizi tanıyalım.

03
Bilsoft

Tespit

İhtiyaçlarınızı tespit edelim.

04
Bilsoft

Mutlu Firmalar Arasına Katılın